İSTANBUL / ADALAR - Halk Eğitim Merkezi

May

27.05.2018 TARİHİNDE KURUMUMUZDA İLÇE GIDA SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARA YÖNELİK HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ.

May

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

May

GELENEKSEL YILSINU SERGİSİNE KATILIM BÜYÜKTÜ.

Nis

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili Sandık Kurulu Görevlilerinin Eğitimi Kurs Programı Adalar Halk Eğitimi Merkezinde açılacak olup; ilgililerin kurumumuza 9 MAYIS 2018 tarihine kadar şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Nis

Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Bilgisayar öğretmeni Yıldız ÇOKCOŞKUN eğitiminde açılan Animasyon kursu Büyükada 125.Yıl Atatürk Ortaokulu 5.,6. ve 7.sınıf öğrencileri, 14 Nisan 2018 tarihinde İTÜ Robotik Olimpiyatlarına katılım göstermiştir.

Nis

ADALAR İTFAİYESİ 16.04.2018 TARİHİNDE KURSİYERLERİMİZE YANGIN ÖNLEMLERİ KONULU SEMİNER VERDİ. İKAZ-ALARM, PERSONEL TAHLİYE VE YANGIN TATBİKATI YAPILDI.

27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

İLKYARDIM EĞİTİMİ KURSUM8UZ BAŞLAMIŞTIR.

YUNANCA A1 KURSUMUZ BAŞLAMIŞTIR

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

YAŞLILAR HAFTASI VE YAŞLILARA SAYGI İLE DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI

Kapsamında Adalar Toplum Sağlığı Merkezi Eğpitim Şubesi tarafından kursiyer ve eğiticilerimize 14.03.2018 bilgilendirme semineri düzenlendi.

Adalarda okuma yazma seferberliği başladı.

Ock

Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başvurusu İçin Adalar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü´ne Bekleriz...