İSTANBUL / ADALAR - Halk Eğitim Merkezi

ATA´MIZI SAYGI, SEVGİ VE RAHMETLE ANIYORUZ.

ADALAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ ALIM İLANI

Adalar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici talepleri alınacaktır. Başvuru işlemleri 01.09.2018 - 30.09.2018 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar, (Ek-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ve dilekçe ile ) Adalar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER;

-Dilekçe

–Nüfus Cüzdan Aslı ve Fotokopisi

–Öğrenim Durumunu Gösterir Belge (Diploma), (Aslı ve fotokopisi)

- Usta Öğreticilik/Ustalık Belgesi (Aslı ve fotokopisi)

-2 adet vesikalık fotoğraf - Alanında hizmet/iş deneyimi belgesi (Varsa)

- Sabıka Kaydı (Son 6 Ay İçinde Alınmış Olacak)

-Sağlık Raporu

*  Başvuru şahsen yapılacak olup, başkasının yerine başvuru kabul edilmeyecektir.

May

27.05.2018 TARİHİNDE KURUMUMUZDA İLÇE GIDA SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARA YÖNELİK HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ.

May

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

May

GELENEKSEL YILSINU SERGİSİNE KATILIM BÜYÜKTÜ.

Nis

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili Sandık Kurulu Görevlilerinin Eğitimi Kurs Programı Adalar Halk Eğitimi Merkezinde açılacak olup; ilgililerin kurumumuza 9 MAYIS 2018 tarihine kadar şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Nis

Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Bilgisayar öğretmeni Yıldız ÇOKCOŞKUN eğitiminde açılan Animasyon kursu Büyükada 125.Yıl Atatürk Ortaokulu 5.,6. ve 7.sınıf öğrencileri, 14 Nisan 2018 tarihinde İTÜ Robotik Olimpiyatlarına katılım göstermiştir.

Nis

ADALAR İTFAİYESİ 16.04.2018 TARİHİNDE KURSİYERLERİMİZE YANGIN ÖNLEMLERİ KONULU SEMİNER VERDİ. İKAZ-ALARM, PERSONEL TAHLİYE VE YANGIN TATBİKATI YAPILDI.

27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

İLKYARDIM EĞİTİMİ KURSUM8UZ BAŞLAMIŞTIR.

YUNANCA A1 KURSUMUZ BAŞLAMIŞTIR